el Racó de castelló
 El Racó de la Pizza, cuina italiana de qualitat a Castelló d’Empúries

"Vols tastar la Pizza Capretta? O provar un Cappeli de ceps? Millor una fideuà o paella marinera? Doncs cal visitar el restaurant El Racó de la Pizza que es troba a l’avinguda Santa Clara, 21 de Castelló d’Empúries a l’Alt Empordà. Obren cada dia menys el dimarts.

El restaurant ofereix servei de cafeteria des de les 7 del matí fins a les 12 del migdia, on es poden degustar els millors esmorzars de forquilla, entrepans, etc. Des de les 12 del migdia fins a les 6 de la tarda hi ha menú diari per 11’50€ i sopars des de les 18:30h fins a les 23:30h. També fan servei a domicili contactant al telèfon 650 516 682.

EL RACÓ DE LA PIZZA ofereix una deliciosa cuina on es pot escollir entre pizzes, pasta, paelles, amanides i tapes. A la seva carta, podem trobar les pizzes de tota la vida que ens agraden sempre, però amb un sabor especial, uns ingredients i una massa de gran qualitat com la Margarita, 4 Estacions, Calzone, Barbacoa, Regina, Vegetal, Carbonara, 4 Formatges, Hawaiana i d’altres pizzes més exquisides com la Pizza Pomarola (tomàquet, mozzarella, pollastre, roquefort i ceba), Pizza Mexicana (tomàquet, mozzarella, vedella, ceba, roquefort i picant), Pizza Niu de Guatlles (tomàquet, mozzarella, ous de guatlla, enciam i còctel de marisc), Pizza Tartufo (crema de tòfona, bacó, nous i tomàquet confitat). Si prefereixes pasta, també hi ha varietat: Tortellini de ricotta i espinacs, Fagottini de pera i formatge, Cappeli de ceps, Taglionilini de tinta de sípia, lasanyes, risotto.