el Racó de castelló
Santiago Rebarte: 'El Celler ens ha donat molta vida'

Parlem amb Santiago Rebarte, propietari d’El Racó de Castelló, hostal que des del mes de març disposa d’un altre local al mateix xamfrà, l’anomenat Celler, una aposta per ampliar l’espai i els serveis cap als seus clients.

- Quina és la teva valoració, del març fins ara, del Celler?
És bona, n’estic content. A banda dels clients que s’han allotjat a l’hostal, també hem anat rebent gent de tot arreu, tant coneguts i gent de la zona com turistes, especialment anglesos i francesos. Satisfet per poder-hi dur a terme aquells serveis que ens havíem proposat, amb les tapes i els vins com a protagonistes.

- Com defineixes el Celler?
La idea és clara: poder ampliar uns serveis i un espai que El Racó no disposava. El Celler ens ha donat molta vida: fa les funcions de bar, tot i que no es pot definir purament com a tal. No servim plats combinats, sinó que oferim fins a 30 tapes diferents, totes elles elaborades per nosaltres, a més de 70 vins per elegir, majoritàriament de la zona. Pel que fa a l’horari, ens adaptem a tothom: obrim de 7 del matí a 12 de la nit, per tant la gent pot degustar les nostres tapes en qualsevol moment del dia, venir a veure partits de futbol o venir a esmorzar (oferim esmorzars de forquilla). Durant els migdies, proposem dos menús: un de tapes i un altre de més elaborat, totalment casolà.

- Així, doncs, per què algú ha de ser client del Celler?
Pel tracte i el servei que oferim durant tot el dia i, sobretot, per la cuina, la qual, com he dit, és totalment pròpia i molt elaborada. A més, recordo que a banda de prendre una copa de vi, també venem les ampolles a un preu molt competitiu, en molts casos econòmicament millor que a certes botigues.